• Comenzi și informații
    0748 482 198
  • Info programări
    0357 417 000

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR IN TERMEN DE 10 DE ZILE

Conform OG 130/2000 actualizată prin OUG 174/2008

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Produsele care fac obiectul unor promoții sau cele cărora li s-au aplicat individual discounturi promoționale nu pot fi returnate.

Returnarea ochelarilor de vedere sau de soare fără invocarea unui motiv din partea cumpărătorului se poate face în condițiile în care nu exista urme de uzură, în ambalajul original, însoțiți de factura fiscală. În cazul ochelarilor cu lentile cu dioptrii, din suma respectivă se va scădea valoarea lentilelor care, o dată prelucrate, nu se pot reutiliza, precum şi valoarea manoperei de montaj.

GARANȚIA

Oferim garantie timp de 12 luni pentru ochelari, în cazul în care se constată un defect de fabricație. Nu intră în garantie ramele deteriorate, rupte, lentile zgâriate sau sparte, produsele care nu au fost folosite conform instrucțiunilor ce pot fi vizualizate pe plicul în care primiti perechea de ochelari.

Vă rugăm păstrați bonul fiscal care dovedește că produsul e achiziționat din optica nostră.

Prin garanție se întelege repararea sau înlocuirea produsului respectiv.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu știri despre noile noastre produse și promoții.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre produse sau programări.

0748 - 482 - 198/0357 - 417 - 000
NE GĂSEȘTI ȘI PE REȚELELE

Intră în comunitatea noastră și află cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ochilor tăi.