• Comenzi și informații
    0748 482 198
  • Info programări
    0357 417 000

Tot ce ai nevoie pentru sănătatea ochilor tăi

Când vii la Optica Mârza, știi că vei fi bine primit, vei aștepta puțin și îți vor fi oferite servicii medicale responsabile. Aici găsești prețuri bune la ochelari de o calitate excelentă și ai siguranța că oamenii care au grijă de ochii tăi sunt bine pregătiți și îndeaproape interesați de serviciile pe care le primești.

Optica Mârza a fost înființată în 2011, din inițiativa doamnei Dr. Flavia Gorea. O afacere de familie bazată pe servicii responsabile și produse la prețuri accesibile, cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare: peste 3000 de pacienți tratați cu succes.

Clienții noștri sunt multumiți de grija cu care sunt tratați și au încredere în experiența noastră, ceea ce îi determină să revină cu încredere și să ne recomande prietenilor, rudelor sau cunoștintelor. Pentru noi, acesta este cel mai motivant aspect al activității noastre și modelul pe care ne bazăm afacerea.

Perechea potrivită de ochelari te așteaptă

La Optica Mârza găsești tot ce ai nevoie pentru ochii tăi: ochelari de vedere și de soare, lentile de contact, produse de întreținere a acestora. Indiferent de stil, clasic sau modern, poți alege unul dintre numeroasele modele aflate în stoc. În cazul în care un model anume nu este disponibil imediat, poți lansa o comandă, iar noi îl vom aduce în cel mai scurt timp posibil.

Toate produsele din magazin sunt originale, având o garanție de un an în care pot fi returnați în cazul în care sunt respectate recomandările noastre în ceea ce privește întreținerea lor.

Siguranță pentru vederea ta

Dr. Gorea (Mârza) Flavia este medic specialist oftalmolog, a absolvit în anul 2004 Facultatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, în prezent activând în cadrul Compartimentului de Oftalmologie al SCJU Arad și ca și asistent universitar la Facultatea de Medicină UVVG Arad.

Activitatea opticii reunește vânzarea de produse și consultațiile de specialitate, ceea ce înseamnă că vei avea o mai mare siguranță asupra diagnosticului și mai puține drumuri de făcut până la obținerea ochelarilor de care ai nevoie.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu știri despre noile noastre produse și promoții.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre produse sau programări.

0748 - 482 - 198/0357 - 417 - 000
NE GĂSEȘTI ȘI PE REȚELELE

Intră în comunitatea noastră și află cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ochilor tăi.