• Comenzi și informații
    0748 482 198
  • Info programări
    0357 417 000
Blog
Află cum să ai grijă de ochii tăi

Lentile ZEISS DriveSafe

5-DriveSafe2-9999x7607

O singură pereche de ochelari pentru fiecare zi și pentru condus în condiții de siguranță.

Lentilele speciale ZEISS DriveSafe definesc o nouă categorie de produse pentru uz zilnic și fac din experiența de condus una mai sigură și mult mai confortabilă.

Mulți oameni nu se simt siguri atunci când se află la volan. Mai ales în condiții meteorologice dificile, precum ploaie densă ori ceață, sau în momentele zilei cu luminozitate slabă, stresul la volan se face simțit imediat. 83% dintre oamenii care poartă ochelari sau lentile de contact sunt și conducători auto. Indiferent de distanța parcursă, vederea este vitală pentru siguranță.  

Lentilele ZEISS DriveSafe sunt special create spre a întâmpina nevoile celor care vor să se simtă în siguranță la volan, și mai confortabil atunci când poartă lentilele de zi cu zi atunci când conduc. ZEISS DriveSafe sunt disponibile atât ca lentile monofocale, cât și ca lentile progresive.

Beneficiile purtătorului
Vedere mai bună în condiții de lumină slabă, pentru siguranță la condus

Pupila reacționează la intensitatea luminii din jurul său, lărgind sau micșorându-și diametrul în funcție de lumina puternică sau de impedimentele din câmpul vizual. În condiții dificile, precum întunericul sau vremea nefavorabilă, percepția spațiului și evaluarea distanței devine dificilă pentru conducătorul auto. Dezvoltarea tehnologiei Luminance Design® (LTD) are la bază toate mișcările pupilei datorate condițiilor exterioare.

download

Reducerea senzației de orbire cauzată de participanții la trafic sau de iluminatul stradal

Senzația de orbire descrie dificultatea de a vedea în condiții de lumină excesivă. În mod special noaptea, când pupila s-a adaptat vederii în întuneric, iar apoi este supusă la schimbări violente atunci când întâlnește luminozitatea farurilor cu xenon sau led, aceste schimbări bruște se resimt pe termen lung. Senzația de orbire reduce vizibilitatea și sensibilitatea ochiului la contrast. Lentilele DuraVision® DriveSafe Coating reflectă doar parțial lungimea de undă, ceea ce reduce considerabil percepția senzației de orbire.

6-2-2

Vedere precisă a drumului, bordului și oglinzilor retrovizoare

Condusul este o acțiune care solicită atenție și concentrare din partea șoferului. Ei au nevoie permanentă de o vedere de ansamblu asupra drumului pentru a evalua condițiile de trafic. Situația devine o adevărată provocare pentru purtătorii de lentile progresive, care trebuie să modifice punctele focale între drum, bord și oglinzi, iar aici intervine vederea dinamică. Soluția propusă de ZEISS definește lentile progresive cu distanță optimizată și zone focale intermediare, reducând nevoia de mișcări orizontale ale capului.

20-4

Propunerea companiei ZEISS pentru soluționarea acestor importante probleme are la bază o tehnologie revoluționară, precedată de ani de cercetare și studii efectuate asupra persoanelor care suferă de afecțiuni ale vederii. Răspunsul este dat de aceste lentile care facilitează în mod cert condusul, făcându-l mai sigur, mai confortabil și mai plăcut pentru șofer.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu știri despre noile noastre produse și promoții.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre produse sau programări.

0748 - 482 - 198/0357 - 417 - 000
NE GĂSEȘTI ȘI PE REȚELELE

Intră în comunitatea noastră și află cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ochilor tăi.