• Comenzi și informații
    0748 482 198
  • Info programări
    0357 417 000
Blog
Află cum să ai grijă de ochii tăi

4 tipuri de ochelari care se poartă vara aceasta

670x270

Sezonul de vară înseamnă că, în doi timpi și trei mișcări ți-ai creat deja ținuta, însă în egală măsură înseamnă că nu poți ieși pe ușă fără o pereche de ochelari de soare decupați din reviste. Ne-am îndreptat atenția spre ochelari cu multă personalitate, care vor adăuga outfitului tău acel detaliu perfect. De la lentile deschise la culoare, cu reflexie de oglindă, rame înflorate și forme rotunde care vor completa perfect stilul retro, anul acesta ai de unde să alegi.

Formele retro

La fel de iubite precum denimul și elementele care periodic revin în modă, liniile retro sunt binevenite de fiecare dată. Ușor de asortat și de potrivit oricărui outfit, ochelarii cu forme retro sunt alegerea perfectă, chiar dacă e singura pereche pe care o ai. Pune-ți imaginația la contribuție și provoacă-te să creezi cele mai îndrăznețe ținute, și trage cortina cu o pereche de ochelari rupți din anii `70.

Ramele albe

Nu mai sunt demult sinonime cu anii `80, însă au evoluat într-o manieră chic pentru a-ți actualiza ținuta, datorită unor trendsetteri din lumea celebrităților hollywoodiene. Și nu e de negat faptul că vara, pe piele bronzată, hainele și accesoriile albe sunt un accent aproape obligatoriu. Alege-ți perechea preferată!

Broderiile

Dacă ai gusturi puțin mai excentrice, atunci acest design este potrivit pentru tine. Cu aplicații florale, ținte sau detalii metalice, nu mai ai nevoie de nicio bijuterie. Cu toate acestea, dacă alegi o piesă statement în outfitul tău, trebuie să te ferești să nu supraaglomerezi ținuta, iar dacă te gândești să-ți achiziționezi o astfel de pereche de ochelari, asigură-te că mai ai câteva de schimb.

Aviators

Acest model refuză să iasă din modă în ultima decadă, mai ales, și probabil că nu ai găsit niciun alt model care să te prindă mai bine. Se potrivesc aproape oricărei ținute și rămân mereu la modă. Fie că te grăbești la sala de fitness îmbrăcat lejer sau participi la o petrecere mai deosebită, o pereche de Aviators se potrivește perfect. Sunt unisex și universali și ți se potrivesc de minune, așa că dacă trebuie să pleci în vacanță cu o singură pereche de ochelari, ia-i pe aceștia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE
Sănătatea ochilor pe timpul verii (I)

Semnele verii se fac din ce în ce mai puternic simțite. Deși este un anotimp în care oamenii preferă să se gândească la moduri în care să-și petreacă timpul liber, nu înseamnă că nu sunt expuși pericolelor atrase de căldură.

Citește articolul complet

Sănătatea ochilor pe timpul verii (II)

Anotimpul cald aduce după sine pe cât de multe bucurii, pe atât de multe neplăceri. În continuare vei putea găsi toate celelalte situații cărora trebuie să le acorzi atenție sporită și sfaturi pentru prevenirea și tratarea posibilelor afecțiuni.

Citește articolul complet

Sfaturi pentru alegerea ochelarilor de soare

Protecția împotriva razelor ultraviolete (UV) este un factor ignorat de mulți în momentul alegerii unei perechi de ochelari de soare. Radiațiile UV ale soarelui pot deteriora nu doar pielea pleoapelor tale, dar și corneea, cristalinul și alte părți ale ochiului.

Citește articolul complet

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu știri despre noile noastre produse și promoții.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre produse sau programări.

0748 - 482 - 198/0357 - 417 - 000
NE GĂSEȘTI ȘI PE REȚELELE

Intră în comunitatea noastră și află cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ochilor tăi.